Home » Administratie » Concert gratuit de muzică clasică, în această seară, în Centrul Civic Vaslui. Accesul se va face doar cu mască

Concert gratuit de muzică clasică, în această seară, în Centrul Civic Vaslui. Accesul se va face doar cu mască

Un concert de muzică clasică, susținut de Cvartetul ”Colosseum” Iași, va avea loc în această seară, începând cu ora 19.30, în Piața Civică a municipiului Vaslui, fiind primul eveniment cultural organizat de autorități după instituirea stării de urgență în România. Accesul se va face gratuit, în limita a 200 de locuri pe scaune, spectatorii trebuind să se prezinte la eveniment cu cel puțin o oră înainte pentru efectuarea procedurilor de luare a temperaturii și dezinfecției, fiind obligatorie și purtarea măștii.

Consiliul Județean și Primăria Vaslui organizează, astăzi, primul eveniment cultural din ultimele patru luni, după ce autoritățile statului au interzis desfășurarea de activităție ce implică aglomerări de persoane. Este vorba de un concert de muzică clasică, susținut de un cvartet profesionist din Iași pe scena din Centrul Civic al orașului. Organizatorii vor amplasa 200 de scaune în fața scenei, însă cu respectarea strictă a distanțării sociale de doi metri dintre acestea. Accesul va fi liber, însă în limita locurilor disponibile.

Pentru respectarea măsurilor prevăzute în Ordinul 2941 privind desfășura spectacolelor în aer liber anunțăm pe cei doritori să ni se alăture că accesul se face cu 60 de minute înainte de începerea concertului, că sunt obligatorii termometrizarea, dezinfectarea și purtarea măștii ce va acoperi nasul și gura pe toată durata evenimentului (19.30 – 20.45). Vor fi stabilite două căi de intrare, respectiv patru de ieșire, în perimetrul destinat spectatorilor”, susțin organizatorii.

În caz de vreme nefavorabilă, spectacolul se va suspenda. Însă, acest lucru este foarte puțin probabil întrucât prognoza meteo este cât se poate de favorabilă organizatorilor și iubitorilor de muzică clasică. (Ionuț PREDA)

About admin

%d blogeri au apreciat: