Home » Administratie » Hușean mort de mai multe zile, găsit în casă de pompieri și polițiști după ce au spart ușa. Soția era în locuință, în viață

Hușean mort de mai multe zile, găsit în casă de pompieri și polițiști după ce au spart ușa. Soția era în locuință, în viață

Un bărbat de 75 de ani, decedat de câteva zile, a fost găsit în stare de putrefacție în locuința sa din Huși, fără ca soția sa să anunțe Poliția, deși a stat în toată această perioadă lângă cadavru. Pompierii au spart ușa pentru a intra în casă, femeia neavând nicio reacție.

O hușeancă de 71 de ani a stat mai multe zile cu soțul mort în casă, în ciuda mirosului puternic rezultat în urma putrefacției în care intrase din cauza temperaturilor ridicate din ultima perioadă. Mai mult decât atât, femeia nici nu a vrut să dea drumul la poartă și la ușa de acces în casă, în ciuda insistențelor poliției chemată prin numărul de urgență 112 de vecini care au intrat în panică întrucât nu-i mai văzuseră de ceva vreme pe cei doi soți. În consecință, Poliția a cerut sprijinul pompierilor pentru a tăia lacătul de la poartă și pentru a sparge ușa de la intrare. În momentul în care au intrat în casă, pompierii și polițiștii au rămas șocați de ceea ce au descoperit înăuntru.

Într-una dintre camere, pompierii au găsit un bărbat în vârstă de aproximativ 75 ani, decedat. După semnele specifice, bărbatul era mort de mai multe zile. Într-o altă cameră a locuinței a fost găsită conștientă o persoană de femeie în vârstă de aproximativ 71 ani”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, Marius Stanciu.

Femeia nu a avut nicio reacție atunci când polițiștii și pompierii au intrat în casă. Mai mult decât atât, ea nu a putut explica în ce condiții a murit soțul său și nici de ce nu a anunțat autoritățile. Poliția a deschis o anchetă în acest caz pentru a elucida cauza morții bărbatului de 75 de ani. (Ionuț PREDA)

About admin

%d blogeri au apreciat: