Home » Administratie » Cal salvat de pompieri dintr-un canal din Simila. Intervenția a durat 75 de minute

Cal salvat de pompieri dintr-un canal din Simila. Intervenția a durat 75 de minute

O cabalină captivă într-un canal din localitatea Simila a fost salvată de către pompierii bârlădeni după mai bine de o oră și un sfert de eforturi. Pentru scoaterea animalului din puț, a fost folosit un buldoexcavator al Primăriei Zorleni.

Misiune dificilă de salvare desfășurată de către pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui. Aceștia au avut de scos dintr-un puț adânc de câțiva metri o cabalină care a alunecat și căzut în respectivul puț într-un moment în care nu era supravegheată de către proprietar. De altfel, acesta a fost și cel care a cerut ajutorul prin intermediul numărului de urgență 112.

Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu două autospeciale și echipaje specializate pentru salvarea respectivei cabaline. La fața locului a fost adus și un buldoexcavator, astfel că, după aproximativ 75 minute, animalul a fost scos din canal

”, ne-a precizat responsabilul mass-media al ISU Vaslui, Marius Stanciu.
La o primă examinare a animalului, s-a constatat că acesta nu prezenta leziuni grave, fiind predat proprietarului. (Ionuț PREDA)


Descoperă mai multe la Est News

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

About admin

Va rugam sa adaugati comentarii decente si politicoase. Va multumim!

Descoperă mai multe la Est News

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura