Home » Administratie » Minimarket din Bârlad, mistuit de flăcări. Cum de a luat foc magazinul în plină noapte

Minimarket din Bârlad, mistuit de flăcări. Cum de a luat foc magazinul în plină noapte

Un magazin de pe strada Vasile Pârvan, din Bârlad, a fost mistuit de flăcări în urma unui incendiu care l-a cuprins în plină noapte de la efectul termic al motorului supraîncălzit al unei lăzi frigorifice. Pe lângă pagubele la acoperișul de 80 metri pătrați, au ars ori s-au degradat mai multe lăzi și vitrine frigorifice, precum și diverse produse alimentare și nealimentare.

Agitație mare, azi-noapte, într-un cartier din municipiul Bârlad, după ce un mimimarket de cartier a luat foc. Este vorba de magazinul Zamora, de pe strada Vasile Pârvan nr. 6, cuprins de un incendiu declanșat de la o ladă frigorifică a cărui motor s-a supraîncălzit, producând efectul termic asupra unor materiale inflamabile din jur. Treziți de vâlvătaie, oamenii din zonă au alertat pompierii la numărul de urgență 112. În consecință, Detașamentul Bârlad al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui a intervenit cu trei autospeciale și o ambulanță tip B2 (EPA).

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta pe aproximativ 100 metri pătrați. Au ars aproximativ 80 metri pătrați tavan PVC tip sandwich, o ladă frigorifică, un rastel expunere, diverse produse alimentare. S-au degradat șase lăzi frigorifice, două vitrine frigorifice, șase rasteluri pentru expunere, diverse produse alimentare și nealimentare

”, a precizat responsabilul mass-media al ISU Vaslui, Marius Stanciu.
Având în vedere ora la care s-a petrecut incendiul, nu au existat victime. Intervenția pompierilor a durat aproximativ o oră și jumătate. (Ionuț PREDA)

About Buta Crina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Nicolae Bădeanu și-a depus candidatura la Primăria Bârlad. Deviza electorală: Stop nepăsare! Start implicare!

În cursul zilei de duminică, Nicolae Bădeanu, reprezentant al ...

Vasluienii nu mai au bani pentru plata impozitelor locale. Primăriile sunt cu veniturile la cota de avarie

de Dănuț CIOBANU  Colectarea veniturilor la bugetele locale ale ...

Seceta prelungită și pășunile în paragină pun pe butuci afacerile din zootehnia vasluiană

Seceta prelungită din ultimele luni afectează grav și sectorul ...