Home » Administratie » Tânără șantajată de un ieșean cu publicarea unor fotografii în care apare în ipostaze indecente. Bărbatul a fost arestat

Tânără șantajată de un ieșean cu publicarea unor fotografii în care apare în ipostaze indecente. Bărbatul a fost arestat

Un ieșean de 23 de ani a ajuns în spatele gratiilor în urma șantajării unei tinere de la noi din județ, cu care avusese anterior o așa-zisă relație prin intermediul unei rețele de socializare, cu postarea pe un cont de socializare a unor fotografii în care vasluianca de 20 de ani apare în ipostaze indecente dacă nu va întreține relații sexuale cu el. Individul a fost prins în flagrant de polițiști chiar în momentul în care victima a urcat în mașina sa, după ce tânăra a reușit să-l păcălească pe ieșean că acceptă propunerea sa.

Naivitatea unor tinere care se îndrăgostesc pe rețelele de socializare de indivizi cu conturi false le pot costa compromiterea lor pe termen lung. Este și cazul unei vasluience de 20 de ani care, după ce a acceptat o relație cu un individ de 23 de ani, din localitatea ieșeană Gorban, i-a trimis acestuia fotografii în ipostaze indecente. În momentul în care i-a propus să întrețină relații sexuale, tânăra l-a blocat pe rețeaua de socializare pe cel de care se îndrăgostise. Însă, ieșeanul și-a făcut un al doilea cont fals și a început să o șantajeze pe fata de 20 de ani cu publicarea acelor poze dacă nu acceptă propunerea sa. În cosecință, tânăra s-a dus la poliție și l-a reclamat pe individ, punându-i-se, astfel, la cale un flagrant. Astfel, vasluianca i-a dat de înțeles tânărului de 23 de ani că acceptă propunerea să se întâlnească, chemându-l pe acesta în satul său natal.

În cursul serii de 6 iulie, bărbatul a fost prins în flagrant de polițiștii Secției 1 Rurală Vaslui în momentul în care s-a deplasat la punctul de întâlnire stabilit anterior cu victima, iar aceasta a urcat în autoturismul său. În baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reţinut pe tânăr pentru o perioada de 24 de ore, ulterior fiind prezentat la Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, cu propunerea de dispunere a unei măsuri preventive”, ne-a declarat responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Loredana Stavăr.

Parchetul a acceptat propunerea polițiștilor astfel încât au mers cu ieșeanul de 23 de ani în instanță, Judecătoria Vaslui emițând mandat de arestare preventivă pe numele său pentru o perioadă de 30 de zile, sub acuzația de șantaj. (Ionuț PREDA)

About admin

%d blogeri au apreciat: