Home » Administratie » Tânăr rănit într-un accident, după ce a intrat cu mașina într-un camion pe E 581

Tânăr rănit într-un accident, după ce a intrat cu mașina într-un camion pe E 581

Un tânăr de 21 de ani, din localitatea Bursuci (Epureni), a fost rănit în urma unui accident petrecut pe drumul european E 581, la intersecția cu artera ce duce spre comuna Bogdănești, după ce a intrat într-un camion a cărui șofer a ieșit în șoseaua principală fără să se asigure. Polițiștii au întocmit dosar pe numele conducătorului autobasculantei pentru vătămare corporală din culpă.

Accident pe drumul european E 581, la intersecția cu drumul județean DJ 245D, din cauza neglijenței conducătorului unui autocamion. Acesta a ieșit în artera europeană fără să se asigure corespunzător astfel încât un șofer care circula dinspre Vaslui spre Bârlad a intrat în plin în partea laterală a basculantei. În urma impactului, tânărul de 21 de ani aflat la volanul mașinii mici a fost rănit, fiind preluat de o ambulanță și transportat la spital.

Conducătorul autocamionului, un bărbat de 38 de ani, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind negativ

”, ne-a precizat responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Loredana Stavăr.

Polițiștii de la Rutieră au întocmit dosar penal pe numele șoferului vinovat de producerea accidentului pentru vătămare corporală din culpă. (Ionuț PREDA)


Descoperă mai multe la Est News

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

About admin

Va rugam sa adaugati comentarii decente si politicoase. Va multumim!

Descoperă mai multe la Est News

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura