Home » Administratie » Incendiu puternic la ferma Vanbet din Banca Sat. A ars în întregime un TIR cu 10 tone de paie

Incendiu puternic la ferma Vanbet din Banca Sat. A ars în întregime un TIR cu 10 tone de paie

Un incendiu puternic a mistuit în totalitate un TIR, inclusiv capul tractor, încărcat cu zece tone de paie, după ce conducătorul autotrenului a agățat la intrarea în ferma din Banca Sat cablurile electrice aeriene, care au format un scurtcircuit, provocând focul. Pompierii au reușit să salveze șase hale pentru creșterea păsărilor și o moară de cereale.

Firma omului de afaceri Fănel Bogos este din nou în centrul atenției, după un incendiu petrecut într-una din fermele sale de creștere a păsărilor. De această dată, este vorba de ferma din Banca Sat, acolo unde un autotren plin cu paie a luat foc de la un scurt circuit format între cablurile electrice agățate de către șoferul mașinii în momentul în care a intrat în curtea unității. În foarte scurt timp, incendiul a cuprins întregul TIR-ul, fiind solicitată intervenția pompierilor militari întrucât exista riscul extinderii la halele de creștere a păsărilor. Detașamentul Bârlad al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) a trimis la Banca un echipaj de stingere cu apă și spumă.

La sosirea echipajului de intervenție, incendiul se manifesta prin ardere generalizată la nivelul autotrenului și al capului tractor, existând pericolul de extindere la o moară de cereale și la câteva hale. S-a acționat pe două sectoare, primul, pentru lichidarea incendiului, iar cel de-al doilea, pentru protecția bunurilor imobile din jur

”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

În urma incendiului, au ars aproximativ zece tone paie, autotrenul și capul tractor, fără a exista, însă, victime. Pompierii militari au reușit, prin intervenția lor, să salveze șase hale pentru creșterea păsărilor și o moară de cereale. (Ionuț PREDA)

About admin

One comment

  1. Cam ,,pute” toata povestea asta cu incendiile si jafurile de la Vanbet !

%d blogeri au apreciat: