Home » Administratie » Taximetru, implicat într-un accident în apropiere de cimitirul din Vaslui. Șoferul a primim îngrijiri medicale

Taximetru, implicat într-un accident în apropiere de cimitirul din Vaslui. Șoferul a primim îngrijiri medicale

Un taximetru din Vaslui care circula regulamentar a fost implicat într-un accident soldat cu avarierea a două mașini și rănirea ușoară a taximetristului, care, însă, a refuzat transportul cu ambulanța la spital, primind îngrijiri medicale la locul evenimentului rutier. Șoferul vinovat de producerea accidentului a rămas fără permisul de conducere pentru 60 de zile și a primit și o amendă de la polițiști.

Accident în apropierea Cimitirului ”Eternitatea” Vaslui, după ce două mașini, din care una de taximetrie, s-au tamponat din cauza nerespectării de către unul dintre șoferi a indicatoarelor rutiere. În fapt, un tânăr de 28 de ani, din Dumești, nu a oprit la indicatorul ”STOP” de pe strada Eternității și a intrat în plin în taximetrul condus regulamentar de un bărbat de 39 de ani. De altfel, cel care a sunat la numărul de urgență 112 a fost chiar conducătorul auto vinovat, acesta cerând și ajutor medical pentru taximetrist.

Detașamentul de pompieri Vaslui a fost solicitat să intervină cu o autospecială de stingere cu apă și un echipaj specializat pentru asigurarea măsurilor PSI, ca urmare a unui accident rutier produs între două autoturisme, la intersecția străzilor Ion Creangă și Eternității, din municipiul Vaslui. La intervenție a participat și un echipaj cu o ambulanță tip B aparținând SAJ Vaslui. O persoană a necesitat prim ajutor, dar a refuzat transportul la o unitate medicală. Au fost deconectate bornele electrice de la bateriile ambelor autototurisme și a fost curățat carosabilul”

, a precizat responsabilul mass-media al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vaslui, Marius Stanciu.

Polițiștii de la Biroul Rutier Vaslui ajunși la locul accidentului i-au reținut permisul de conducere tânărului de 28 de ani, din Dumești, dându-i, totodată, și mai multe puncte amendă. (Ionuț PREDA)

About Buta Crina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Nicolae Bădeanu și-a depus candidatura la Primăria Bârlad. Deviza electorală: Stop nepăsare! Start implicare!

În cursul zilei de duminică, Nicolae Bădeanu, reprezentant al ...

Vasluienii nu mai au bani pentru plata impozitelor locale. Primăriile sunt cu veniturile la cota de avarie

de Dănuț CIOBANU  Colectarea veniturilor la bugetele locale ale ...

Seceta prelungită și pășunile în paragină pun pe butuci afacerile din zootehnia vasluiană

Seceta prelungită din ultimele luni afectează grav și sectorul ...