Home » Administratie » Taximetru, implicat într-un accident în apropiere de cimitirul din Vaslui. Șoferul a primim îngrijiri medicale

Taximetru, implicat într-un accident în apropiere de cimitirul din Vaslui. Șoferul a primim îngrijiri medicale

Un taximetru din Vaslui care circula regulamentar a fost implicat într-un accident soldat cu avarierea a două mașini și rănirea ușoară a taximetristului, care, însă, a refuzat transportul cu ambulanța la spital, primind îngrijiri medicale la locul evenimentului rutier. Șoferul vinovat de producerea accidentului a rămas fără permisul de conducere pentru 60 de zile și a primit și o amendă de la polițiști.

Accident în apropierea Cimitirului ”Eternitatea” Vaslui, după ce două mașini, din care una de taximetrie, s-au tamponat din cauza nerespectării de către unul dintre șoferi a indicatoarelor rutiere. În fapt, un tânăr de 28 de ani, din Dumești, nu a oprit la indicatorul ”STOP” de pe strada Eternității și a intrat în plin în taximetrul condus regulamentar de un bărbat de 39 de ani. De altfel, cel care a sunat la numărul de urgență 112 a fost chiar conducătorul auto vinovat, acesta cerând și ajutor medical pentru taximetrist.

Detașamentul de pompieri Vaslui a fost solicitat să intervină cu o autospecială de stingere cu apă și un echipaj specializat pentru asigurarea măsurilor PSI, ca urmare a unui accident rutier produs între două autoturisme, la intersecția străzilor Ion Creangă și Eternității, din municipiul Vaslui. La intervenție a participat și un echipaj cu o ambulanță tip B aparținând SAJ Vaslui. O persoană a necesitat prim ajutor, dar a refuzat transportul la o unitate medicală. Au fost deconectate bornele electrice de la bateriile ambelor autototurisme și a fost curățat carosabilul”

, a precizat responsabilul mass-media al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vaslui, Marius Stanciu.

Polițiștii de la Biroul Rutier Vaslui ajunși la locul accidentului i-au reținut permisul de conducere tânărului de 28 de ani, din Dumești, dându-i, totodată, și mai multe puncte amendă. (Ionuț PREDA)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*