Home » Administratie » Coronavirus la Poliția Bârlad, unde un agent a fost confirmat cu COVID-19, iar alți nouă colegi de-ai acestuia au fost izolați la domiciliu

Coronavirus la Poliția Bârlad, unde un agent a fost confirmat cu COVID-19, iar alți nouă colegi de-ai acestuia au fost izolați la domiciliu

Un polițist din cadrul Biroului Rutiere Bârlad a fost confirmat cu noul coronavirus, ceea ce a impus trimiterea în izolare la domiciliu a încă nouă colegi de-ai acestuia cu care a intrat în contact. Autoritățile sanitare desfășoară o anchetă epidemiologică, iar toate autospecialele de serviciu și spațiile în care își desfășoară activitatea polițiștii bârlădeni au fost dezinfectate.

Noul coronavirus a fost depistat, pentru prima dată de la apariția bolii, și în cadrul structurii polițienești din județul nostru. Concret, este vorba de un agent din cadrul Biroului Rutier Bârlad care, în urma testării sale, a ieșit pozitiv la SARS-CoV-2. În consecință, polițistul a fost internat la Spitalul de Urgență Bârlad pentru tratament, în timp ce altor nouă colegi de-ai acestuia li s-a impus izolarea la domiciliu pentru o perioadă de 14 zile.

La nivelul Poliției Municipale Bârlad, a fost declanșată o anchetă epidemiologică. Ca măsură imediată luată, pe lângă izolarea celor nouă polițiști, s-a făcut dezinfecția autospecialelor de serviciu și a birourilor în care își desfășoară activitatea”, ne-a precizat responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Loredana Stavăr.
Potrivit sursei citate, activitatea Biroului Rutier Bârlad nu va fi afectată întrucât se fac suplimentări de personal de la nivelul altor structuri a Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui. (Ionuț PREDA)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*