Home » Administratie » PMP a dat startul campaniei pentru alegerile locale. Romulus Buhăescu este candidatul pentru președinția CJ Vaslui

PMP a dat startul campaniei pentru alegerile locale. Romulus Buhăescu este candidatul pentru președinția CJ Vaslui

Partidul Mișcarea Populară (PMP) Vaslui a pornit campania electorală pentru alegerile locale din 27 septembrie, toți membrii formațiunii mergând printre oamenii din comunitățile unde s-au stabilit deja cine sunt candidații pentru primării și consiliile locale. Cea mai importantă candidatură este cea a lui Romulus Buhăescu, care va lupta pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Vaslui.

Apropierea alegerilor locale, care în acest an sunt atipice din cauza amânării datei la care se vor desfășura din cauza stării de urgență impusă de pandemia de coronavirus, a început să încingă spiritele în cadrul formațiunilor politice. Deja cu motoarele pornite la maxim, PMP a început să-și facă tot mai cunoscuți atât candidații cât și programele electorale pentru scrutinul din 27 septembrie.

Am început campania electorală și, de aceea, transmitem un mesaj de încurajare pentru toți candidații noștri din județ, cărora le dorim mult succes. Suntem pregătiți să facem față oricăror provocări electorale de bun simț”, ne-a declarat secretarul general al Organizației Județene Vaslui a PMP, Maricel Gangu.

Cea mai importantă candidatură, așa cum e și firesc, este cea pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Vaslui. Pentru aceasta, PMP l-a pregătit pe tânărul Romulus Buhăescu, considerat un politician de viitor pentru partid. De altfel, așa cum este și firesc, el va deschide și lista de consilieri la CJ Vaslui. (Ionuț PREDA)

About Buta Crina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Seceta prelungită și pășunile în paragină pun pe butuci afacerile din zootehnia vasluiană

Seceta prelungită din ultimele luni afectează grav și sectorul ...

Primăria Vaslui pregătește de urgență un spațiu pentru amplasarea unui aparat de testare pentru COVID-19

Direcția de Sănătate Publică Vaslui a solicitat Consiliului Local ...

Dispensar medical uman la standarde europene la Berezeni

Locuitorii comunei Berezeni vor beneficia de servicii medicale de ...