Home » Administratie » Șofer basarabean, depistat în trafic cu o remorcă neînmatriculată, în apropiere de Vama Albița

Șofer basarabean, depistat în trafic cu o remorcă neînmatriculată, în apropiere de Vama Albița

Un șofer de 39 de ani, cu dublă cetățenie, română și Republica Moldova, a fost prins în trafic, pe raza localității Râșești, în timp ce tracta cu mașina personală o remorcă ce nu era înmatriculată. Polițiștii de frontieră au întocmit dosar penal pe numele bărbatului pentru infracţiunea de tractare a unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Huşi au depistat în trafic un șofer care conducea un ansamblu de vehicule al cărei remorcă nu era înmatriculată. Bărbatul a fost oprit de organele de control pe raza localității Râșești, în apropiere de Vama Albița. Ansamblu de vehicule era format dintr-un autoturism marca Renault Trafic şi o remorcă marca NIEWIADOW, ce aveau aplicate plăcuţe de înmatriculare specifice Marii Britanii.

În urma verificărilor specifice efectuate, polițiștii au constatat faptul că remorca era neînmatriculată. Practic, respectivul vehicul nu avea drept de circulație pe drumurile publice din România”, ne-a precizat purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră Vaslui, Irina Mirică.
Polițiștii de frontieră vasluieni au întocmit dosar penal pe numele bărbatului pentru infracţiunea de tractare a unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate. (Ionuț PREDA)

About admin

%d blogeri au apreciat: