Home » Administratie » Cal salvat de pompieri dintr-un râu din Bârlad, în care fusese scăpat cu tot cu căruță de către stăpân

Cal salvat de pompieri dintr-un râu din Bârlad, în care fusese scăpat cu tot cu căruță de către stăpân

Un cal înhămat la o căruță a fost salvat de către pompierii vasluieni după ce a fost scăpat de către proprietar cu tot cu atelaj într-un râu din municipiul Bârlad. Intervenția echipajelor Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vaslui a fost una dificilă, având în vedere zona în care s-a acționat pentru scoaterea cabalinei din apă.

Intervenție contracronometru a pompierilor de la Detașamentul Bârlad pentru salvarea unei cabaline căzută în râul de pe strada Comuna din Paris din municipiu. Pompierii au trebuit să scoată din apă un cal căzut cu tot cu căruță, acolo unde ajunsese din cauza neglienței proprietarului.
Calul era înhămat la căruță, astfel că exista pericolul ca acesta să se înece. Animalul căzut în apă a fost scos in viață. De asemenea, a fost degajat și atelajul hipo

”, ne-a declarat responsabilul mass-media al ISU Vaslui, Marius Stanciu.
Odată cu finalizarea intervenției, atât cabalina cât și căruța la care era înhămată au fost predate proprietarului. (Ionuț PREDA)

About admin

%d blogeri au apreciat: