Home » Administratie » Focarul de COVID-19 de la ISU Vaslui se extinde. Încă un pompier a fost diagnosticat cu noul coronavirus

Focarul de COVID-19 de la ISU Vaslui se extinde. Încă un pompier a fost diagnosticat cu noul coronavirus

Încă un pompier din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vaslui a fost diagnosticat cu noul coronaviurs, numărul total al celor cu COVID-19 ajungând la trei. Reprezentanții instituției susțin că activitatea ISU nu este afectată în niciun fel de îmbolnăvirile în rândurile angajaților.

ISU Vaslui bifează cel de-al treilea caz de COVID-19 în rândul angajaților. Este vorba tot de un subofițer din cei patru trimiși în izolare la domiciliu, după apariția primelor două cazuri de coronavirus.

Cel de-al treilea subofițer a participat la misiuni alături de cel de-al doilea infectat și este unul dintre cei patru colegi aflați în izolare. Este în curs o anchetă epidemiologică, iar la finalizarea acesteia, în funcție de rezultate, vor fi dispuse măsuri.
Menționăm faptul că nu a fost afectată capacitatea operativă a unității. Personalul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Podul Înalt” al Județului Vaslui este în permanență instruit în ceea ce privește măsurile de protecție și dezinfectarea spațiilor, în același timp fiind asigurate materialele de protecție și substanțele dezinfectante”, au precizat reprezentanții ISU Vaslui.

Primul subofițer confirmat pozitiv a fost contactul soției sale, aceasta fiind confirmată pozitiv COVID-19 în data de 8 iulie. Femeia lucrează în cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui, la Serviciul Financiar. Cel de-al doilea subofițer confirmat pozitiv, este coleg de birou cu primul infectat COVID-19. (Ionuț PREDA)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

%d blogeri au apreciat: