Home » Administratie » Bărbatul din Corni-Albești care și-a ucis soția cu patru lovituri de cuțit, condamnat definitiv la 13 ani de închisoare

Bărbatul din Corni-Albești care și-a ucis soția cu patru lovituri de cuțit, condamnat definitiv la 13 ani de închisoare

Bărbatul din localitatea Corni-Albești, care și-a ucis soția într-un acces de gelozie, va sta în spatiile gratiilor în următorii 13 ani, în urma unei sentințe definitive în cadrul procesului în care a fost judecat pe infracțiunea de omor. În fapt, Curtea de Apel Iași a menținut hotărârea dată de către magistrații Tribunalului Vaslui în urmă cu mai puțin de trei luni.

Treisprezece ani valorează viața unei femei nevinovate din Corni-Albești, în opinia magistraților din România. Cel puțin așa au apreciat atât judecătoriei Tribunalului Vaslui cât și cei ai Curții de Apel Iași în cazul bărbatului din localitatea Corni-Albești care și-a ucis soția în urma unui acces de gelozie. Așadar, Petrică Onilă a primit o sentință definitivă de 13 ani de închisoare pentru omor, după ce și-a ucis nevasta cu patru lovituri de cuțit. Totul ar fi pornit de la o brățară de aur pe care femeia ar fi primit-o de la un prieten comun, coleg de muncă cu soțul său. În consecință, revenit în țară de la muncă din Germania, Petrică Onilă a luat un cuțit și l-a înfipt de mai multe ori în pieptul soției. Femeia a căzut ca secerară la pământ, în timp ce bărbatul a încercat să se sinucidă cu același cuțit. Tentativa sa a fost una eșuată astfel încât acesta a ajuns la spital, unde a fost salvat de medici. Ulterior, bărbatul a ajuns în arest preventiv, pe toată durata cercetărilor recunoscându-și fapta. (Ionuț PREDA)

About admin

%d blogeri au apreciat: