Home » Administratie » Cum să te pregătești de o petrecere cu stil

Cum să te pregătești de o petrecere cu stil

Se știe că sezonul cald vine la pachet și cu multe petreceri, așa că ar fi bine să te pregătești din timp. Ai nevoie de câteva ore bune înainte, așa că nu planifica alte activități.

Ținuta potrivită
Dacă silueta îți permite, optează pentru o rochie care îți complimentează formele, fără a fi vulgară. Negrul este poate cel mai folosit când ne alegem rochia, dar fiind vară, nu te feri nici de nuanțe fluorescente de roz, galben, verde, albastru sau oranj.

După ce ai găsit ținuta perfectă, următorul pas este să alegi încălțămintea. Te poți inspira din colectia de pantofi din piele naturala de la Fashion Days. Atunci când îi alegi, ține cont că vei sta destul de mult timp în picioare și trebuie să existe un compromis între modul în care arată și felul în care te fac să te simți.

Achiziționează-i din timp, ideal seara, când picioarele sunt mai umflate, evitând astfel să fie prea strâmți. Nu te aștepta să se lase în timp și cu atât mai puțin în seara petrecerii. Dacă îi simți rigizi cât de puțin, renunță la ei pentru că poți să faci rost de niște bășici dureroase și cu siguranță nu îți dorești acest lucru. Ai grijă ca atunci când mergi, să nu sară din picior, pentru că vor arăta foarte urât. Este ideal să alegi o pereche de pantofi cu interiorul din piele, care să nu aibă cusături sau detalii care te pot irita. În plus, pielea natura îți va proteja piciorul de transpirație.

Ritualul de beauty
Dimineața mergi la manichiură și la pedichiură și lasă restul pregătirilor înainte de party. Fă un duș și exfoliază-ți pielea pentru a îndepărta celulele moarte. Apoi, hidratează cu o cremă care se absoarbe ușor și îmbracă o pijama confortabilă în care să stai și să te ocupi de ten. Aici https://www.fashiondays.ro/g/femei-/imbracaminte-pijamale_si_halate_de_baie găsești o multitudine de modele care să te inspire.

Folosește doar produse adaptate tipului tău de ten, pe cât posibil dermato-cosmetice. După ce ai curățat și hidratat bine tenul, alege fondul de ten pe care îl poți aplica cu degetele sau cu un burețel special, pentru o acoperire mai bună. Folosește corector pentru a ascunde cearcănele, apoi fixează machiajul cu o pudră translucidă. Una dintre regulile de bază ale machiajului este ca atunci când folosești un ruj într-o culoare aprinsă, zona ochilor trebuie păstrată neutră și invers, dacă alegi să accentuezi ochii, folosește un ruj sau gloss neutru.

Continuă cu coafura, care, de asemenea, trebuie să completeze ținuta și machiajul alese. Cu cât mai naturală, cu atât mai bine. Mizează pe bucle lejere, un coc fine finisat la baza cefei, clasica ponytail sau poartă părul drept, pe spate.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*