Home » Administratie » Remorcă neînmatriculată, cu plăcuțe de Republica Moldova, depistată în trafic, în apropiere de Vama Albița

Remorcă neînmatriculată, cu plăcuțe de Republica Moldova, depistată în trafic, în apropiere de Vama Albița

O remorcă tractată de un microbuz înmatriculat în Republica Moldova a fost depistată în trafic de către polițiștii de frontieră vasluieni în timpul unui control efectuat pe raza localității Râșești, la mică distanță de Vama Albița. Prins în neregulă, șoferul basarabean în vârstă de 33 de ani s-a ales cu dosar penal pentru comiterea infracţiunii de tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate.

Un tânăr de 33 de ani, cu dublă cetățenie, română și Republica Moldova, care conducea un ansamblu de vehicule pe drumul european E 581, a fost prins în ofsaid de către polițiștii de frontieră vasluieni. Oprit în trafic pe raza localității Râșești, șoferul nu a putut prezenta documentele legale pentru remorca, marca Pop Industry, pe care o tracta cu un Mercedes Sprinter. Și asta cu toate că vehiculul avea plăcuțe de înmatriculare specifice Republicii Moldova.

În urma verificărilor specifice efectuate, polițiștii de frontieră au constatat faptul că remorca era neînmatriculată, neavând drept de circulație pe drumurile publice din România”, ne-a precizat purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră Vaslui, Irina Mirică.
Polițiștii de frontieră au întocmit dosar penal pe numele șoferului de 33 de ani pentru infracţiunea de tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate. (Ionuț PREDA)

About Buta Crina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Plantațiile de viță de vie, lovite de secetă. Ministerul Agriculturii va despăgubi viticultorii

Plantațiile de viță de vie care au fost afectate ...

Viața în timp de pandemie a copiilor din satele vasluiene: foame, lipsă de educație și sprijin emoțional

Pandemia de coronavirus a înrăutățit considerabil viața copiilor din ...

Alianța USR PLUS Huși a lansat candidații la Primărie și la Consiliul Local

Corneliu Filip este candidatul Alianței USR PLUS pentru funcția ...