Home » Administratie » Casă făcută scrum de un incendiu la Crivești. Proprietara a leșinat, iar pompierii au prevenit o explozie

Casă făcută scrum de un incendiu la Crivești. Proprietara a leșinat, iar pompierii au prevenit o explozie

O casă de aproximativ 40 de metri pătrați a ars în totalitate în urma unui incendiu care a cuprins-o din cauza neglijenței proprietarei, care a lăsat o cratiță pe ochiul aprins al unui aragaz în timp ce femeia a plecat în sat. De altfel, proprietara a și leșinat când a ajuns acasă și a văzut locuința mistuită de flăcări, pompierii acordându-i primul ajutor până la sosirea unui echipaj medical de ambulanță.

Neglijnța unei femeii de 50 de ani, din localitatea Crivești (Tutova), a costat-o pe aceasta pierderea întregii sale agoniseli de o viață. Și asta după ce locuința sa i-a luat foc de la flacăra unui ochi de aragaz lăsat aprins în timp ce proprietara a plecat în sat. Câteva cârpe aflate lângă aragaz au luat foc, iar în scurt timp incendiul s-a extins la întregul imobil. Abia atunci a fost observat de către vecini, care au chemat pompierii în ajutor la numărul de urgență 112.

Detașamentul de Pompieri Bârlad a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și un echipaj specializat pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuință din localitatea Crivesti. La sosirea echipajului de intervenție, incendiul se manifesta prin ardere generalizată. Proprietara locuinței a suferit un atac de panică și a leșinat. Până la sosirea unui echipaj al ambulanței SAJ, femeia a primit primul ajutor din partea pompierilor. Au ars aproximativ 35 metri pătrați acoperiș din tablă pe astereală din lemn, două uși și două ferestre tip termopan, un dulap, o masă, două scaune, un pat, un șifonier, diverse textile și documente. S-au degradat aproximativ 40 metri pătrați tencuială, un aragaz, o butelie GPL, diverse textile. A fost salvată o anexă gospodărească ”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, Marius Stanciu.

Pompierii au reușit să prevină producerea unei explozii, în condițiile în care butelia de aragaz aflată în bucătărie ardea în momentul în care echipajul de intervenție a ajuns la locul incendiului. (Ionuț PREDA)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*