Home » Administratie » Copil de doi ani, din Lipovăț, dus în stare gravă la spital după ce a fost lovit la cap de un cal

Copil de doi ani, din Lipovăț, dus în stare gravă la spital după ce a fost lovit la cap de un cal

Un copil în vârstă de doi ani, din localitatea Lipovăț, a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost lovit cu copita la cap de un cal. Incidentul s-ar fi petrecut, se pare, în curtea locuinței părinților în timp ce băiatul se juca nesupravegheat.

Incident nefericit într-o gospodărie din Lipovăț, acolo unde un băiețel de doar doi ani a căzut victimă violenței unui animal. Copilul se juca, se pare nesupravegheat, în curtea locuinței când, la un moment dat, a fost lovit cu putere cu copita de un cal. Alertați de strigătele de durere ale băiatului, părinții au chemat în ajutor un echipaj medical, la caz fiind trimis un echipaj de terapie intensivă mobilă.

Minorul prezenta o plagă deschisă la nivelul capului, fiind stabilizat de către echipajul medical ajuns la caz. Ulterior, copilul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalul Județean Vaslui”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, Marius Stanciu.
Băiatul de doi ani provine dintr-o familie cu cinci copii, el fiind mezinul. (Ionuț PREDA)

About admin

%d blogeri au apreciat: