Home » Administratie » Un salariat al DSVSA Vaslui a murit de coronavirus. Autoritățile nu cunosc încă sursa îmbolnăvirii

Un salariat al DSVSA Vaslui a murit de coronavirus. Autoritățile nu cunosc încă sursa îmbolnăvirii

Un salariat cu state vechi în cadrul Direcției Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Vaslui a murit de coronavirus, ceea ce ridică la 26 numărul total al victimelor de COVID-19 la nivelul județului nostru. Autoritățile sanitare nu cunosc sursa îmbolnăvirii bărbatului de 45 de ani, de loc din comuna Banca, atât soția sa, asistent medical, cât și cele două fiice fiind internate în spital din cauza infecției cu SARS-CoV-2.

Noul coronavirus îngroașă, din păcate, rândurile celor care pierd lupta cu boala la nivelul județului nostru. Astfel, un nou deces, cel al lui Dragoș Rotaru, angajat al DSVSA Vaslui, ridică la 26 numărul victimelor de COVID-19. Moartea bărbatului de 45 de ani a luat prin surprindere pe toți cei care l-au cunoscut, având în vedere vârsta sa și, mai ales, caracterul său vulcanic și de luptător. Salariat în cadrul Circumscripției Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor din Piața Mică Bârlad, Dragoș Rotaru ar fi contractat virusul SARS-CoV-2 în urmă cu mai bine de două săptămâni, însă a preferat să stea în izolare la domiciliu până când starea sa de sănătate a început să se agraveze. În consecință, a mers la Spitalul de Urgență Bârlad unde, după câteva zile, s-a luat decizia transferului la Spitalul de Infecțioase Iași unde, din păcate, medicii nu l-au mai putut salva. Apropiații spun că bărbatul era cunoscut cu unele probleme pulmonare, ceea ce, se pare, că i-au fost fatale.
Pe lângă Dragoș, și soția acestuia, asistentă medicală, și cele două fiice, de 14 și 22 de ani, au fost diagnosticate cu COVID-19, în prezent fiind internate la Spitalul de Urgență Bârlad. Din păcate, acestea nu vor putea merge la înmormântarea care va avea loc în Banca, localitatea natală a lui Dragoș. (Ionuț PREDA)

About Buta Crina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

Plantațiile de viță de vie, lovite de secetă. Ministerul Agriculturii va despăgubi viticultorii

Plantațiile de viță de vie care au fost afectate ...

Viața în timp de pandemie a copiilor din satele vasluiene: foame, lipsă de educație și sprijin emoțional

Pandemia de coronavirus a înrăutățit considerabil viața copiilor din ...

Alianța USR PLUS Huși a lansat candidații la Primărie și la Consiliul Local

Corneliu Filip este candidatul Alianței USR PLUS pentru funcția ...