Home » Administratie » Doi ieșeni, arestați după ce au bătut în trafic un șofer din Vaslui căruia apoi i-au vandalizat mașina și au abandonat-o într-un șanț

Doi ieșeni, arestați după ce au bătut în trafic un șofer din Vaslui căruia apoi i-au vandalizat mașina și au abandonat-o într-un șanț

Doi bărbați din județul Iași au primit mandate de arest la domiciliu pentru infracțiunile de lovire sau alte violențe, furt în scop de folosință, distrugere și conducerea unui vehicul fără permis, după ce au bătut în trafic, pe un drum județean din Vaslui, un șofer de 26 ani căruia apoi i-au vandalizat mașina și au abandonat-o într-un șanț. Întregul scandal ar fi pornit de la o fată de 16 ani cu care tânărul agresat se afla în mașină.

Bătaie în trafic, de la o fată de 16 ani, pe un drum județean de la limita dintre Vaslui și Iași. Mașina în care se afla adolescenta a fost oprită de către doi bărbați, de 21 și 43 de ani, ambii din localitatea ieșeană Dobrovăț, care apoi au început să-l lovească, cu mâinile și picioarele, pe șoferul de 26 de ani, din localitatea vasluiană Protopopești. Pentru a se salva, victima agresiunii a fugit de lângă mașină, moment în care tânărul de 21 de ani s-a urcat pe cupolă și a distrus cu picioarele parbrizul și oglinzile. Ulterior, deși nu avea permis de conducere, a condus autoturismul pe o porțiune de aproximativ 100 de metri până a părăsit partea carosabilă, oprindu-se într-un șanț pluvial.

Ca urmare a agresiunii, victima de 26 de ani a suferit vătămări corporale care vor necesita 7-8 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare. Polițiștii au reținut bărbații bănuiți de comiterea infracţiunilor pentru o perioadă de 24 ore, ulterior fiind prezentați la Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui pentru luarea unei măsuri preventive”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

Ajunși în fața instanței de judecată, cei doi ieșeni au primit mandate de arest la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile pentru infracțiunile de lovire sau violențe, furt în scop de folosință, distrugere și conducerea unui vehicul fără permis. (Ionuț PREDA)

 

 

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*