Home » Administratie » Accident de muncă mortal la o firmă de deșeuri din Vaslui, acolo unde un bărbat a murit strivit

Accident de muncă mortal la o firmă de deșeuri din Vaslui, acolo unde un bărbat a murit strivit

Un bărbat de 58 de ani și-a pierdut viața în urma unui accident de muncă care a avut loc în curtea unei firme din Vaslui, după ce peste el a căzut un val de carton presat pe care, se pare, un coleg îl cobora cu un motostivuitor dintr-un TIR. Cazul a ajuns în atenția Inspectoratului de Muncă și a Poliției, a căror angajați vor trebui să afle în ce condiții a avut loc nefericitul eveniment.

Tragedie la o firmă de reciclare a materialelor refolosibile din zona industrială de sud a municipiul Vaslui, după ce un angajat a murit în timpul descărcării unor valuri de carton presat dintr-un autotren. Atât capul cât și pieptul bărbatului au fost strivite sub greutatea unui val de carton. Colegii de muncă ai muncitorului au sunat imediat după ajutor la numărul de urgență 112, în zonă fiind trimisă, într-o primă fază, o ambulanță de prim-ajutor a Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vaslui.

La sosirea echipajului de intervenție, în curtea societății a fost găsit în stare de inconștiență un bărbat în vârstă de aproximativ 58 ani, care prezenta multiple traumatisme și hemoragie masivă. Au fost aplicate manevrele de prim-ajutor și resuscitare, în sprijinul echipajului SMURD fiind deplasată și o ambulanță tip C1 aparținând Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui. După efectuarea manevrelor de resuscitare, medicul a declarat decesul victimei”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Cazul a ajuns în atenția Inspectoratului de Muncă și a Poliției, a căror angajați vor trebui să afle în ce condiții a avut loc nefericitul eveniment. (Ionuț PREDA)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*