Home » Administratie » Tânăr din Vaslui, prins de polițiștii de frontieră în timp ce conducea fără permis în municipiul Galați

Tânăr din Vaslui, prins de polițiștii de frontieră în timp ce conducea fără permis în municipiul Galați

Un tânăr de 20 de ani, din județul Vaslui, a fost depistat în trafic de către polițiștii de frontieră în timp ce conducea o mașină pe raza municipiului Galați, deși nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Organele de control au întocmit dosar penal pe numele vasluianului care s-a văzut nevoit să lase pe marginea drumului mașina pe care o condusese.

Tupeul unor conjudețeni de-ai noștri nu are limite. Dovadă este și un tânăr de 20 de ani care, deși nu a avut niciodată permis de conducere, s-a urcat la volanul unei mașini și a condus peste 100 de kilometri, mai precis până în municipiul Galați. Ghinionul său a fost că în trafic a apărut un echipaj al Poliției de Frontieră, care l-a oprit pentru a-l legitima. Surpriza organelor de control a fost mare atunci când șoferul de ocazie a spus că nu are permis.

Un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Galați a oprit pentru control, în zona Port Bazinul Nou, din municipiul Galați, un autoturism marca Seat, înmatriculat în România, condus de un tânăr în vârstă de 20 de ani, domiciliat pe raza judeţului Vaslui. Cu ocazia efectuării controlului, conducătorul auto nu a putut prezenta permisul de conducere, fapt pentru care poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că vasluianul nu a obținut niciodată dreptul de a conduce autovehicule”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră Galați, Mădălina Carp.

Polițiștii de frontieră au întocmit dosar penal pe numele tânărului de 20 de ani pentru infracțiunea de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere. (Ionuț PREDA)

About admin

%d blogeri au apreciat: