Home » Local » Transurb Vaslui își dotează parcul de mașini cu încă două microbuze de transport persoane

Transurb Vaslui își dotează parcul de mașini cu încă două microbuze de transport persoane

Consiliul Local (CL) Vaslui va da în administrare SC Transurb SA două microbuze destinate transportului de persoane din municipiu. În cadrul bugetului general al municipiului Vaslui pe anul 2020, s-a prevăzut în cadrul programului obiectivelor de investiții pe anul curent achiziția a două microbuze de transport persoane. Cele două microbuze au fost achiziționate în data de 20 iulie 2020 și uremază să fie utilizate de S Transurb Vaslui.

În prima jumătate a acestui an, SC Transurb Vaslui a scos în circulație alte două microbuze care au fost achiziționate la sfârșitul anului 2019. Pentru putea circula pe străzile orașului, societatea de transport a trimis la Galați șoferi și mecanici, pentru a se instrui în vederea utilizării mijloacelor de transport.

Noile microbuze urbane de transport au făcut senzație pe străzile municipiului Vaslui. La vremea respectivă, la sediul SC Transurb Vaslui au fost primite un număr mare de telefoane din partea călătorilor, pentru a întreba care este programul de circulație al microbuzelor, pentru a se plimba prin oraș. Mai mult, au fost și consilieri din cadrul CL Vaslui care s-au interesat de orarul de circulație al microbuzelor de la sfârșitul de săptămână, pentru a vedea care sunt condițiile de transport în noile mijloace.

În prezent, Transurb Vaslui are în dotare 13 autobuze, cele mai noi fiind achiziționate în anul 2008. De asemenea, societatea dispune de patru microbuze cumparate în anul 2004 și un autocar.

(Dănuț CIOBANU)

 

 

 

 

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: