Home » Administratie » Viacons Rutier a finalizat asfaltarea unor tronsoane de drumuri în Muntenii de Jos

Viacons Rutier a finalizat asfaltarea unor tronsoane de drumuri în Muntenii de Jos

Ieri, Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean (CJ) Vaslui, a participat la inaugurarea unor tronsoane de drumuri sătești din comuna Muntenii de Jos, recent asfaltate de Viacons Rutier.

Consiliul Județean a sprijinit financiar Primăria Muntenii de Jos, pentru a asigura cofinanțarea proiectului, unul de anvergură.

”Trebuie apreciat efortul autorităților locale de a asigura cofinanțarea la un asemenea proiect. Este un efort considerabil și un lucru excepțional ca o comunitate, cum e Muntenii de Jos, să cofinanțezi cu asemenea sume. Înseamnă și un angajament să duci și mai departe, până la finalizare, întreg procesul de modernizare a unităților teritorial-administrative. Îi felicit pe toți cei implicați în derularea proiectului și să sperăm că vor găsi în continuare energia necesară, pentru a ajunge la o urbanizare totală a localităților”, a declarat Dumitru Buzatu.

Investiția însumează modernizarea și asfaltare a peste șase kilometri de drum, valoarea lucrărilor fiind de 5,4 milioane lei (fonduri europene)

”Este un pas către civilizație și o numesc o investiție de suflet. Felicit constructorul, fiindcă a realizat o lucrare la standarde maxime. Am depus la CNI un proiect pentru asfaltarea a încă 17 km de drum. Cu acest proiect am avea toată infrastructura rutieră din intravilan modernizată și asfaltată”, a spus Dănuț Crețu, primarul comunei Muntenii de Jos.

Cei peste șase kilometri  de drum asfaltați se regăsesc în localitățile Muntenii de Jos și Mînjești.

 

About Cristian Dima

%d blogeri au apreciat: