Home » Local » Nicolae Bădeanu și-a depus candidatura la Primăria Bârlad. Deviza electorală: Stop nepăsare! Start implicare!

Nicolae Bădeanu și-a depus candidatura la Primăria Bârlad. Deviza electorală: Stop nepăsare! Start implicare!

În cursul zilei de duminică, Nicolae Bădeanu, reprezentant al Partidului ADER,  și-a prezentat candidatura pentru funcția de primar al municipiului Bârlad. Cu prilejul lasării candidaturii, la care au participat mai mulți membri ai partidului,  Nicolae Bădeanu a făcut o plimbare în grădina publică și în Parcul ”Mihai Eminescu”. Acesta a discutat cu oamenii șii a prezentat cateva dintre proiectele pe care le propune pentru orașul Bârlad.

Nicolae Bădeanu are 46 ani, este absolvent al Facultății de Stiinte Juridice si Administrație publică și lucrează ca inspector la CFR.

Nu a mai făcut niciodată politică și a declarat ca s-a hotărât să intre în politică  pentru că a găsit un partid curat, care promovează valorile și interesele naționale în care crede și el.

”Voi pune mai presus de orice interesele cetățenilor! Cosider că orice proiect, indiferent de ce partid a fost implementat, trebuie finalizat atât timp cât este în interesul cetățenilor. După cum am constatat în ultimii ani, lupta poltică a dus la întârzierea, poate chiar pierderea unor mari proiecte”, a precizat Nicolae Bădeanu.

 

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: