Home » Administratie » Proiectul bazinului de înot din municipiul Vaslui, verificat la Ministerul Dezvoltării

Proiectul bazinului de înot din municipiul Vaslui, verificat la Ministerul Dezvoltării

Proiectul privind construcția unui bazin de înot și polo în municipiul Vaslui a mai făcut un pas înainte. În prezent, a fost finalizat studiul de fezabilitate al proiectului, investiția primind toate avizele din partea autorităților care trebuiau să emită astfel de decizii. Dragoș Cazacu, viceprimarul municipiului Vaslui, a precizat că în această perioadă autoritățile locale au avut discuții cu reprezentanții Companiei Naționale de Investiții (CNI) despre aceast obiectiv.

”Se lucrează la devizul general al proiectului. După această etapă, proiectul va intra în procedura de verificare de către comisiile tehnice din cadrul Ministerului Dezvoltării. După aceste procese, vom stabili valoarea și amplasamentul care trebuie dat pentru realizarea bazinului. După ce proiectul va trece de comisiile tehnice de la minister, vom veni cu măsurile necesare pentru ca acest obiectiv să se rezolve în municipiul Vaslui”, a spus Dragoș Cazacu.

Autoritățile locale doresc ca proiectul pentru viitorul bazin de înot să se realizeze pe amplasamentul actualului ștrand, acolo unde este terenul necesar, acces, parcare și alte facilități.

„Ideea pentru un bazin de înot o avem de trei ani în urmă. Am luat legătura cu cei de la CNI și am solicitat construcția unui bazin pentru copii și adulți. Proiectul este de tipul celui care s-a realizat la Focșani. Fiind un proiect tip, detaliile acestuia sunt actualizate cu noile cerințe, a spus Vasile Pavăl, primarul municipiului Vaslui.

(Dănuț CIOBANU)

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

%d blogeri au apreciat: