Home » Agricultura » Alianța USR PLUS Huși a lansat candidații la Primărie și la Consiliul Local

Alianța USR PLUS Huși a lansat candidații la Primărie și la Consiliul Local

Corneliu Filip este candidatul Alianței USR PLUS pentru funcția de primar al municipiului Huși. Candidatura a fost prezentată joi, 6 august, în cadrul unei conferințe de presă la care a fost prezent și Mihai Botez, deputat USR și candidatul USR PLUS pentru Președinția Consiliului Județean Vaslui.
“Schimbarea județului Vaslui se va face începând cu schimbarea pe fiecare stradă din fiecare comună sau municipiu. Suntem 100% dedicați să punem județul pe un drum al dezvoltării, un obiectiv pe care îl vom realiza alături de echipa noastră de candidați pentru primăriile și consiliile locale din tot județul.” a declarat Mihai Botez, deputat USR.

Corneliu Filip este născut în Huși, a lucrat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne timp de 28 de ani și are un master cu specializarea “Management Public European”.

Trebuie să abandonăm metodele vechi de administrare. Huși a devenit captiv unor politicieni care nu fac altceva decât să cârpească lucrurile pe ultima sută de metri, înainte de alegeri. Între timp, tinerii pleacă din Huși și aleg să nu se mai întoarcă decât în vizită. Programul echipei USR PLUS pentru Primăria Huși se va axa pe implementarea unei viziuni pe termen lung pentru municipiu, care să dezvolte Hușiul. În același timp, scopul nostru este să practicăm o transparență decizională totală și o comunicare constantă cu cetățeanul.” a declarat Corneliu Filip, candidatul USR PLUS pentru Primăria Huși.

  • Cheia dezvoltării Hușiului este să ne axăm pe crearea unui mediu prietenos pentru antreprenoriat, să creăm premisele dezvoltării unui mediu de afaceri care să creeze locuri de muncă. României i-au fost alocate 80 de miliarde de euro în următorul exercițiu financiar european-fonduri nerambursabile și împrumuturi cu dobândă mică. Dacă o mică parte din aceste fonduri for fi absorbite de administrația locală, aceasta va fi cheia dezvoltării orașului în anii ce vor urma

    .” a completat declarațiile Andrei Dan Brînză, candidat pentru Consiliul Local Huși.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*