Home » Local » Primarul Boroș se laudă cu realizările ”faraonice” din mandatul său: 4 sensuri giratorii construite din bidoane!

Primarul Boroș se laudă cu realizările ”faraonice” din mandatul său: 4 sensuri giratorii construite din bidoane!

Timp de patru ani cât a condus destinele Bârladului, primarul Dumitru Boroș se pare că a învățat un singur lucru: să manipuleze! Pe modelul altor lideri de tristă amintire, edilul liberal susține sus și tare că, până la mandatul său plin de realizări mărețe, în Bârlad nu s-a întâmplat nimic vreme de 30 de ani. Totul începe cu un Bouroș!

Unul din mesajele de campanie ale primului constructor bârlădean sună astfel: ”Pentru prima dată în Bârlad, 4 sensuri giratorii pe care PSD nu le-a vrut timp de 30 de ani!”.

Ceea ce ne intrigă e faptul că PSD-ul nu le-a vrut. Ce să vrea? Găvan, Craus și Bouroș fac 12 ani împreună, plus Dumitru 2 ani = 14. Astfel din 30 scăzând 14 dau exact 30 ani!

Un lucru e clar: nu am vrut sa umplem orașul cu bidoane de murături. NOI AM FĂCUT SEMAFORIZARE!!! Restul am văzut că se poate: 800 milioane lei vechi pentru insula de la giratoriul de lângă Poliție. Adică 10 borduri și un mp de pavele. SCUMP DOM’LE, SCUMP! LA LIDL ERA MAI IEFTIN!

Deputat Adrian Solomon

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*