Home » Administratie » FOTO Un bărbat din Bârlad și-a ucis concubina pe o stradă din Spania, după care a încercat să se sinucidă

FOTO Un bărbat din Bârlad și-a ucis concubina pe o stradă din Spania, după care a încercat să se sinucidă

 

Un bârlădean de 42 de ani și-a ucis concubina pe stradă, într-un oraș din Spania, cu mai multe lovituri de cuțit în urma deselor scandaluri pe care cei doi le aveau, așa după cum au declarat martorii evenimentului. Conștient de fapta abominabilă comisă, bărbatul a încercat să-și pună capăt zilelor, fiind dus în stare gravă la spital.

Crimă oribilă în localitatea La Granja de San Ildefonso, din Spania, acolo unde un bărbat de 43 de ani, din Bârlad, și-a ucis cu sânge rece concubina, tot din Bârlad, se pare fondul unei gelozii. Atacul bârlădeanului asupra consoartei sale, de 37 de ani, s-a petrecut în plină stradă. Victima a fost preluată de un echipaj medical și transportată la spitalul din zonă, acolo unde medicii nu au mai putut-o salva.

Potrivit presei spaniole, femeia se pare că avea probleme grave cu soțul său, cel mai probabil pe fondul geloziei: ”Alina, pe care mulți din La Granja de San Ildefonso o cunoșteau afectuos ca pe Ana, era dispusă să informeze autoritățile statului despre hărțuirea la care a fost supusă de partenerul său până acum o lună, Daniel Ciulei, tot de naționalitate română. Femeia s-a dus s-a reclame violențele la autoritățile statului, însă era închis. Întrucât era un posibil caz de violență în familie, o patrulă a vizitat-o ulterior, luându-i

declarații”, explică subdelegatul Guvernului din Segovia, Lirio Martín. Acesta a afirmat că, deși postul era închis, ”Forțele și Corpurile de Securitate Statul nu au ignorat niciodată mărturia despre o posibilă victimă a violenței sexiste”. El adaugă că femeia a înștiințat agenții despre ce i s-a întâmplat, dar „nu le-a spus despre amenințări sau atacuri, ci despre alte evenimente”. (Ionuț PREDA)

One comment

  1. de mic era un copil problema și avea probleme cu băutura. crescut într-o familie dezorganizată și locuind în niște condiții mizere. numai un animal putea sa facă ce a făcut. e o rușine pentru Bârlad și pentru toată țara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*