Home » Administratie » Marius Arcăleanu este contracandidatul lui Dumitru Buzatu

Marius Arcăleanu este contracandidatul lui Dumitru Buzatu

Candidatul PNL pentru funcția de președinte al Consiliului Județean (CJ) Vaslui a fost desemnat Marius Arcaleanu, actualul director al Casei Județene de Sănătate Vaslui.

Absolvent al Academiei de Studii Economice București,  Marius Arcăleanu a fost, în perioada 2009-2012, directorul Casei Județene de Pensii Vaslui, apoi până în anul 2017  a lucrat la Comcereal Vaslui. Din ianuarie 2020 este directorul Casei Județene de Sănătate Vaslui.

Trebuie spus că  Arcăleanu a candidat de două ori (în 2012 și 2016) pentru funcția de primar al municipiului Vaslui, însă de fiecare dată vasluienii l-au preferat pe Vasile Pavăl. În 2012, Arcăleanu se afla pe listele PDL, iar în  2016 pe cele ale PNL.

Pentru alegerile din 2020, liberalii l-au scos pe Arcăleanu din cursa pentru Primăria Vaslui și l-au aruncat în lupta pentru Consiliul Județean Vaslui. Asta pentru că, în opinia conducerii PNL, Marius Arcaleanu este considerat candidatul liberal cel mai bine plasat pentru a se lupta cu actualul președinte al CJ Vaslui, social-democratul Dumitru Buzatu.

”Priviți-mă în ochi și haideți să facem echipă pentru Vaslui!

Se spune că ochii sunt oglinda sufletului. Vă rog, priviți-mă în ochi! Veți vedea că sunt sincer!
Și acum vă îndemn să vă alăturați, să facem echipă pentru Vaslui. Avem multe de făcut împreună. Iar eu vă garantez un lucru: suntem pregătiți să FACEM TREABĂ bună la Consiliul Județean!

PS: Mă vor certa, probabil, specialiștii în comunicare pentru că pun o fotografie neprelucrată în care se vede iritația de la bărbierit și ridurile ușor accentuate. Îmi asum aceste critici pentru că nu am nimic de ascuns! 🙂 ”, a scris Marius Arcăleanu pe Facebook.

 

 

 

 

 

 

About Cristian Dima

2 comments

  1. Buzatu trebuie să devină istorie. Este bine că apar astfel de candidați, mai tineri și nepătați, care pot ajuta județul Vaslui să evolueze, să scape de grupurile mafiote care trăiesc doar din ”tocarea” banului public. Gașca lui Buzatu nu este interesată decât declarativ de oamenii simpli din județ, în rest, totul este o afacere.
    Buzatu a avut timp să se specializeze în ”mâncarea” banilor statului. Poate scăpăm de el la alegeri, ca să mai evolueze și județul Vaslui.
    Sub Buzatu am fost și am rămas ultimii. #Eu nu mai vreau Buzatu.

  2. Dacă stimatul domn a lucrat până în 2017 la Comcereal, probabil nu e străin de matrapazlâcurile ( a se citi ilegalitățile) pin care firma a înșelat mii de proprietari de terenuri agricole.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*