Home » Administratie » Arcăleanu crede că îl poate învinge pe Buzatu

Arcăleanu crede că îl poate învinge pe Buzatu

Marius Arcăleanu, candidatul PNL pentru funcția de președinte al Consiliului Județean (CJ) Vaslui,  afirmă că  va obține mai multe voturi decât Dumitru Buzatu.

”Eu vă spun și poate nu o să considerați că sunt lipsit de modestie, în  momentul de față toate analizele pe care le primim arată că Buzatu nu mai câștigă, iar cel care câștigă este candidatul PNL, în persoana mea Marius Arcăleanu. Motivul pentru care cred că toate sondajele arată lucrul ăsta este că după 30 de ani de zile de conducere PSD, cu Buzatu în frunte, cele mai multe dintre lucrurile făcute au fost rele. N-are rost să ne ascundem și să nu spunem lucrurilor pe nume. Începând de la infrastructura rutieră. Sunt peste 940 de kilometri de drumuri  județene. O mare parte dintre ele nici în momentul de față nu sunt puse la punct. Dau ca exemplu Codăești-Tăcuta”, a spus Marius Arcăleanu.

Arcăleanu susține că, dacă va ajunge la conducerea județului Vaslui, va pune accent pe agricultură.

”Județul Vaslui este un județ preponderent agricol. În județul Vaslui se face agricultură performantă  în momentul de față. Acest aspect va fi permanent în viitorul meu. Voi merge direct la Bruxelles pentru că am colegi în țară, președinți de Consiliu Județean și viitori președinți de Consiliu Județean cu care mă voi sfătui și vom merge direct la Bruxelles să aducem bani europeni pentru proiecte mari. Județul Vaslui, în mandatul meu, va deveni un brand în ce privește realizarea de produse agricole performante, dar nu numai atât. Vom creea un mediu propice să avem investitori care să proceseze aceste produse agricole. Începând de la cultura mare grâu, porumb, floarea soarelui și rapiță, la  pomicultură și până la viticultură. E păcăt să nu valorificăm aceste resurse și să nu dăm o direcție județului Vaslui. Județul Vaslui trebuie să aibă un  viitor și viitorul cred că arată că trebuie să se schimbe echipa care se află acum în fruntea județului Vaslui. Echipa PNL  este formată din oamenii tineri, cu experiență în diferite  domenii și cu putere de muncă. Concluzia pe care ar trebui să o tragă cei care vor vota va fi un singură: Marius Arcăleanu și echipa PNL trebuie să vină la conducerea acestui județ pentru ca în județul Vaslui să se întâmple lucruri mult mai bune  față de ce s-a întâmplat până acum”, a conchis Marius Arcăleanu.

 

About Cristian Dima

%d blogeri au apreciat: