Home » Local » Candidatul ADER la Primăria Bârlad a vizitat piața orașului. Nicolae Bădeanu promite bârlădenilor un comerț civilizat

Candidatul ADER la Primăria Bârlad a vizitat piața orașului. Nicolae Bădeanu promite bârlădenilor un comerț civilizat

Nicolae Bădeanu, candidatul Partidului ADER la Primăria Bârlad, a fost în piața centrală a municipiului, pentru a afla problemele cu care se confruntă atât cumpărătorii, cât și vânzătorii.

Cu această ocazie, acesta a  aflat despre nemulțumirea vânzătorilor privind chiriile exagerat de mari, despre frigul pe care comercianții sunt nevoiți să-l îndure în timpul sezonului rece.

”Oamenii s-au plâns că toți candidații vin an de an doar pentru a împărți pliante și a promite, însă nimeni nu îi întreabă ce nenultumiri au, ce schimbări și-ar dori. Prin proiectul propus de ADER pentru municipiul Bârlad, suntem convinși că vom rezolva nemulțumirile oamenilor”, a precizat Nicolae Bădeanu.

Nicolae Bădeanu are 46 ani, este absolvent al Facultății de Stiinte Juridice si Administrație Publică și lucrează ca inspector la CFR.

Nu a mai făcut niciodată politică și a declarat ca s-a hotărât să intre în politică  pentru că a găsit un partid curat, care promovează valorile și interesele naționale în care crede și el. Deviza electorală a lui Nicolae Bădeanu pentru candidatura la Primăria Bârlad este: Stop nepăsare! Start implicare!

 

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*