Home » Administratie » Echipa PSD Bârlad, întâlniri zilnice cu locuitorii municipiului pentru a le afla problemele

Echipa PSD Bârlad, întâlniri zilnice cu locuitorii municipiului pentru a le afla problemele

Echipa de campanie a Organizației Municipale Bârlad a PSD desfășoară zilnic întâlniri cu locuitorii orașului pentru a le asculta problemele cu care se confruntă în vederea găsirii unor soluții pentru rezolvarea acestora, comunicarea fiind, în opinia social-democraților, cheia succesului și un principiu după care se ghidează.

 

”Doar împreună vom putea câștiga!” este unul dintre sloganurile cu care PSD Bârlad va desfășura actuala campanie electorală. Desigur, pentru aceasta, social-democrații bârlădeni și-au propus să aibă întâlniri cu cât mai mulți locuitori au urbei pentru a le afla nemulțumirile și pentru găsi împreună soluții. Pe lângă parcurile, piețile și cartierele din oraș, în vizorul celor de la PSD sunt și marile societăți comerciale în care își desfășoară activitatea o bună parte dintre bârlădeni.

În aceste zile, ne-am întâlnit cu prieteni vechi, angajații SC Rulmenți SA Bârlad, întreprinderea în jurul căreia a crescut orașul nostru în ultimii 67 de ani. Exact vârsta mea! IRB-ul a fost plămânul economic al Bârladului și chiar al județului multă vreme. Datorită lui am crescut din punct de vedere demografic. Trebuie să spun că mă doare că sunt din ce în ce mai puțini angajați. Mulțumesc administrației turce pentru că în ultimii 20 de ani a făcut eforturi pentru menținerea activității. Ca primar am pus umărul la eficientizarea activității prin reducerea cheltuielilor cu impozitele pe teren, declasând împreună cu Consiliul Local Municipal Bârlad mai multe terenuri care nu serveau activității principale. Va trebui să continuăm eforturile noastre comune de a sprijini un mare contribuabil. Mă bucur de prietenia și colegialitatea domnului președinte al Sindicatului Siderul, domnul Galiță, un bun actual și viitor reprezentant al IRB-iștilor în Consiliul Județean Vaslui”, a spus candidatul PSD la Primăria Bârlad, Constantin Constantinescu.

O altă vizită, la fel de importantă, a fost făcută de către social-democrații bârlădeni și la Fabrica de Confecții, un etalon în domeniu la nivel național. Și aici, echipa PSD a stat de vorbă cu salariații societății, cărora le-a transmis că vor avea susținerea administrației locale după ce Constantin Constantinescu va prelua conducerea primăriei: ”Cel mai bun primar al Bârladului, domnul Constantin Constantinescu, împreună cu echipa de candidați la Consiliul Local Municipal și tineri ai Organizației TSD, au fost într-o activitate de informare la SC Confecții Bârlad SA! Vom face o prioritate din susținerea celor care produc plus valoare în Bârlad. SC Confecții Bârlad SA, o firmă cu tradiție, trebuie să rămână, alături de IRB, una din mărcile noastre fanion. Pentru un oraș mai frumos, mai sănătos și mai prosper, vă chemăm alături de noi pe 27 septembrie 2020”.

 

 

About admin

One comment

  1. Da unde este candidatul?
    Va e rusine cu el?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*