Home » Local » CRT CONSTRUCT – firma de construcții de care vasluienii au nevoie. Calitate, profesionalism, prețuri avantajoase!

CRT CONSTRUCT – firma de construcții de care vasluienii au nevoie. Calitate, profesionalism, prețuri avantajoase!

CRT Construct este una din firmele de top care activează în sectorul construcțiilor din județul Vaslui. Societatea este administrată de doi frați, întorși acasă după mai mulți ani în care au lucrat la firme de prestigiu din Anglia.

Profitând de experiența acumulată în străinătate, frații Robert și Florin Croitoru au reușit să impună CRT Construct la nivel județean prin calitatea lucrărilor prestate, seriozitate în ceea ce privește respectarea graficelor de lucru și prețuri extrem de avantajoase pentru beneficiari.

Firma realizează o paletă largă de lucrări în ceea ce privește construcțiile civile, de la turnarea fundației și până la finisaje de interior.

CRT Construct execută fundații, acoperișuri, case la gata, la roșu.

 

CRT Construct se ocupă de montarea instalațiilor sanitare și electrice.

CRT Construct execută lucrări pentru interioare și exterioare

 

Toate aceste lucrări sunt realizate cu profesionalism, la un nivel ridicat de calitate și la niște prețuri foarte accesibile pentru toate categoriile de beneficiari din județul Vaslui.

Constructorii de la CRT Construct lucrează atât cu materialele proprietarului, cât și cu materiale puse la dispoziție de firmă.

Pentru informații suplimentare și alte detalii, patronii CRT Construct pot fi contactați la următoarele numere de telefon:

Robert Croitoru – 0763/542944;

Florin Croitoru – 0767/337929;

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*