Home » Local » Autoturism BMW furat din Anglia și depistat tocmai în Vama Albița!

Autoturism BMW furat din Anglia și depistat tocmai în Vama Albița!

Polițiștii de frontieră din Vama Albița i-au stricat ”ploile” unui individ din Republica Moldova care tocmai ce-și freca mâinile de bucurie că o pusese de-un ”biznis” bunicel. Când să treacă granița în Basarabia, polițiștii din Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Albița i-au dat ”vestea cea bună”: mașina pe care tocmai o achiziționase era furată din Anglia.

”Este vorba despre cetățeanul C. D., în vârstă de 33 de ani, cu dublă cetățenie, atât  română, cât și Republica Moldova. Acesta transporta cu ajutorul unei platforme un autoturism marca BMW, înmatriculat în Marea Britanie. Cum colegii aveau ssuspiciuni cu privire la situația juridică a autoturismului, colegii de la PTF Albița au efectuat verificări suplimentare. Astfel, au constatat că mașina figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalre introdusă de autoritățile din Marea Britanie”, a declarat subcomisarul Irina Mirică, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră (STPF) Vaslui.

Individul le-a spus polițiștilor  că a achiziționat autoturismul cu pricina de la o persoană din Craiova, contra sumei de 1.250 de euro. Mai mult, s-a jurat că nici nu are cunoștință despre faptul că mașina era furată sau ar fi fost implicată în vreun litigiu. Cert este că omul a rămas fără mașină (și cu banii pierduți), aceasta fiind reținută de autorități în vederea continuării cercetărilor. Polițiștii de frontieră urmează să elucideze circumstanțele acestui caz, fiind declanșate cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: