Home » Local » Bătrân din Roșiești găsit mort în locuința sa!

Bătrân din Roșiești găsit mort în locuința sa!

u Deocamdată nu se știe cauza decesului, însă omul era cunoscut ca având probleme serioase de sănătate.

Ieri dimineață, pompierii militari vasluieni au fost solicitați să intervină în comuna Roșiești pentru a resuscita unui bărbat în vârstă de 64 de ani, găsit inconștient în locuința sa. Alarma a fost dată de una dintre rudele bătrânului, în jurul orei 10, care l-a descoperit zăcând lângă pat, într-una din camerele casei sale.

”Imediat, la fața locului a fost direcționat un echipaj TIM (Terapie Intensivă Mobilă). În momentul în  care au ajuns la fața locului, colegii noștri nu au mai putut face mare lucru pentru că, din păcate, bărbatul era mort. Prezenta semne evidente – rigiditate cadaverică, lividitate – care indicau clar că omul decedase de câteva ore bune. În consecință, echipajul medical a nu a putut face altceva decât să constate decesul bărbatului”, a declarat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) ”Podul Înalt” Vaslui.

Rudele bătrânului spun că bătrânul suferea de anumite afecțiuni grave, care i-ar fi putut provoca decesul. Însă, cauza exactă a morții urmează a se stabili în urma efectuării necropsiei.

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: