Home » Local » Finanțarea secțiilor sportive de la CSM Vaslui se va face în funcție de rezultatele competiționale

Finanțarea secțiilor sportive de la CSM Vaslui se va face în funcție de rezultatele competiționale

Modul în care va fi finanțat de la bugetul local Clubul Sportiv Municipal (CSM) Vaslui se va schimba din acest an. Lucian Braniște, consilier PNL, a cerut ca finanțarea să fie acordată în funcție de rezultatele sportive obținute în cadrul secțiilor clubului.

”Fac parte ca reprezentat al Consiliului Local Vaslui în Consiliul de Administrație al CSM. În a doua ședință s-a propus un buget pentru a putea fi trimis la Primăria Vaslui la întocmirea bugetului centralizat. Am descoperit acolo niște lucruri. Directorul de acolo este doar împuternicit, cu delagație, lucru care nu e cam în regulă. Când ai un director pe deplin pe funcție îi poți da niște obiective, poate fi motivat financiar în acest sens”, a spus Lucian Braniște.

Consilierul liberal a spus că este de acord cu secțiile de handbal și atletism din cadrul clubului, însă la fotbal a văzut o megastructură, în condițiile în care rezultatele obținute în ultimii ani sunt din cele mai slabe.

”De acolo se încasează niște bani. Am și eu o întrebare: putem face ceva acolo să nu mai cheltuim banii pentru lipsa de rezultate?”, a întrebat Braniște.

Vasile Pavăl, primarul municipiului Vaslui, a răspuns că este la curent cu situația de la clubul sportiv, iar faptul că directorul este cu delegație nu este nicio problemă legală.

”Vom analiza în prima ședință a CA al CSM Vaslui toate aspectele pe care le-ați sesizat acolo și se va decide. Sigur, directorul a făcut o propunere de buget pentru anul 2021, însă nu este difinitivă, este doar un proiect. Vom aloca resurse în funcție de rezervele pe care le avem”, a precizat Vasile Pavăl.

(Dănuț CIOBANU)

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: