Home » Administratie » Marcel Lăudatu, în exclusivitate pentru Est News: „Numirea mea în funcția de prefect al județului Vaslui mă onorează!”

Marcel Lăudatu, în exclusivitate pentru Est News: „Numirea mea în funcția de prefect al județului Vaslui mă onorează!”

Marcel Lăudatu, noul prefect al județului Vaslui, a făcut primele declarații în exclusivitate pentru „Est News Vaslui”. Acesta a subliniat că a fost nominalizat pentru funcția de prefect de către Partidul Libertate, Unitate și Solidaritate (PLUS) din cadrul Alianței USR PLUS. Marcel Lăudatu a adăugat că prin această numire a trecut perioada incertitudinilor, iar funcția de prefect al județului Vaslui este o demnitate care îl onorează.

„Primesc această numire cu plăcere, conștient fiind de profunda responsabilitate care mă obligă în fața tuturor oamenilor din județul nostru, pe care sunt hotărât să-i slujesc cu toată priceperea. Vă asigur că voi face tot ce ține de puterile mele pentru ca județul Vaslui și oamenii județului să beneficieze de folosirea cu eficiență a resurselor programatice, materiale, financiare și umane pe care le avem. Sunt pregătit pentru o bună colaborare în folosul cetățenilor și am convingerea că fiecare om din jurul nostru are un potențial neprețuit îndeajuns și nevalorificat suficient în interesul comun al societății. Am încredere că toți colaboratorii mei din Prefectură și din Colegiul Prefectural vor înțelege repede acest lucru și că, împreună, vom face treabă bună”, a declarat Marcel Lăudatu.

Luni seara, partidele din coaliția de guvernare au ajuns la o înțelegere în ceea ce privește distribuirea funcțiilor de prefect. La nivel național, Alianța USR-PLUS a obținut 14 posturi de prefect, printre care și cea din județul Vaslui. Județele în care Alianța USR-PLUS va numi prefecți sunt: Argeș, Bacău, Brăila, București, Buzău, Galați, Gorj, Harghita, Ialomița, Maramureș, Suceava, Timiș, Tulcea și Vaslui.

Conform înțelegerii din cadrul Alianței USR-PLUS, în județul Vaslui numirea de prefect este făcută de PLUS. În acest context, Marcel Lăudatu, președintele PLUS – Filiala Vaslui, a fost numit prefect al județului Vaslui.

(Dănuț CIOBANU)

 

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*