Home » Local » Polițiștii vasluieni sunt în căutarea unei femei care a dispărut de acasă!

Polițiștii vasluieni sunt în căutarea unei femei care a dispărut de acasă!

În momentul de față, polițiștii vasluieni sunt în alertă după ce au fost sesizați că o femeie din comuna Ivănești a dispărut de acasă. Este vorba despre Florina Bârgău, în vârstă de 36 de ani, care locuia în municipiul Vaslui, fără forme legale, împreună cu soțul ei (39 de ani). De altfel, acesta este cel care în cursul zilei de miercuri, 3 februarie, a alertat polițiștii. Se pare că în urmă cu o zi, între cei doi soți ar fi izbucnit o ceartă, iar ulterior femeia ar fi plecat de acasă. Cum aceasta nu și-a mai făcut apariția, soțul, îngrijorat, a alertat autoritățile. În scurt timp, polițiștii vasluieni au declanșat cercetările de rigoare, în speranța că vor da de urma femeii în cel mai scurt timp posibil.

”Semnalmente femeii sunt următoarele:  înălțime de 1.70 metri, greutate de aproximativ 60 de kg., ochi căprui,   părul șaten, drept. La data dispariției, persoana respectivă era îmbrăcată cu o geacă albastră, blugi albaștri, fiind încălțată cu o pereche de ghete de culoare maro”, se precizează într-un comunicat emis de Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui.

Cei care au văzut această persoană sau care dețin informații despre ea, sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze la 112.

About Razvan Calin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*