Home » Local » La un pas de tragedie din cauza unor tineri inconștienți!

La un pas de tragedie din cauza unor tineri inconștienți!

u O autospecială a ambulanțierilor bârlădeni a fost izbită intenționat (din câte se pare!) în plin de o mașină în care se aflau mai mulți tineri.

Într-un acces de teribilism (amestecat cu inconștiență), un grup de tineri din satul Unțești, comuna Bogdănești, au fost la un pas de a provoca o tragedie pe o șosea din apropierea Bârladului. Echipajul unei ambulanțe care tocmai se întorcea de la Vaslui a trecut prin momente de groază după ce un alt autoturism, în care se aflau câțiva tineri, le-a tăiat pur și simplu calea și s-a izbit de autospecială. Totul s-a petrecut marți seara, pe Drumul European (DE) 581, în apropiere de intersecția cu Drumul Județean care duce către comuna Bogdănești.

Deocamdată, nu se cunoaște identitatea agresorilor, care imediat după ce au intrat în coliziune cu ambulanța au fugit de la fața locului. Cel mai probabil, coliziunea a fost provocată în mod intenționat de tinerii respectivi, care și-au închipuit că cine știe ce act de bravură au realizat. Din păcate, puțin a lipsit ca teribilismul lor să nu provoace o tragedie de proporții. Șoferul de pe ambulanță a reușit cu greu să o redreseze și s-a oprit în șanțul de pe marginea. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, însă ambulanța a suferit câteva avarii care au scos-o, momentan, din circuit. În momentul producerii accidentului, ambulanța nu avea pacient, căci tocmai ce transportase unul la Spitalul Județean de Urgență din Vaslui. La fața locului au ajuns echipaje  ale Serviciului Drumuri Europene și Naționale din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui, care au declanșat cercetări pentru identificarea autorilor accidentului. Mașina, care aparține unui cetățean din satul Unțești, comuna Bogdănești, a fost găsită abandonată la aproximativ un kilometru de locul accidentului. Autospeciala a fost tractată până la garajul Stației Bârlad, urmând a fi ”internată” într-un service pentru reparații.

About Razvan Calin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*