Home » Justitie » Scandalagiu moldovean dat în urmărire de nemți, prins la PTF Albița!

Scandalagiu moldovean dat în urmărire de nemți, prins la PTF Albița!

u Bărbatul era căutat pentru că a comis în Germania infracțiuni contra liniștii și ordinii publice.

Polițiștii de frontieră vasluieni au depistat și reținut un individ care era căutat de autoritățile din Germania. În vârstă de 49 de ani, bărbatul în cauză are dublă cetățenie – română și Republica Moldova – și a fost dibuit de oamenii legii în timp ce încerca să intre în România, prin Punctul de Trecere al Frontierei (PTF)  de la Albița.

”Pe 10 februarie, în jurul orei 3.30, cetățeanul s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, la PTF Albița. El se afla la volanul unui autoturism înmatriculat în Republica Moldova. În timpul procedurilor de rigoare, colegii noștri au constatat că pe numele acestuia a fost emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare și predare sau extrădare, emis de autoritățile din Germania, pe data de 21 ianuarie 2021. Individul este cercetat pentru săvârșirea de infracțiuni contra liniștii și ordinii publice, faptele fiind comise pe teritoriul Germaniei”, a declarat subcomisarul Irina Mirică, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră (STPF) Vaslui.

Bărbatul a fost reținut și predat unei echipe operative a Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui, care urmează să ia măsurile legale ce se impun. Altfel spus, acesta urmează a fi predat autorităților din Germania, unde va fi tras la răspundere pentru faptele sale.

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: