Home » Justitie » De ce le-a fost frică, de aia nu au scăpat!

De ce le-a fost frică, de aia nu au scăpat!

u Doi bărbați din Vaslui, care aveau de ispășit pedepse cu închisoarea, au fost depistați și încarcerați în urma unei acțiuni comune derulată de polițiști și jandarmi.

Recent, polițiștii vasluieni au reușit să depisteze doi indivizi certați cu legea care de mai mult timp se ascundeau în încercarea disperată de a scăpa de închisoare. Unul dintre ei, în vârstă de 43 de ani, este din comuna Albești și a fost dibuitt în urma unei acțiuni comune cu Inspectoratul Județean de Jandarmi (IJJ) din Vaslui.

”Pe numele acestuia, în data de 10 februarie, Judecătoria Vaslui a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru o perioadă de 2 ani și 6 luni, pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără a poseda permis de conducere  și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului. Infracțiunile au fost săvârșite în luna noiembrie 2018, ambele în stare de recidivă post-executorie, Bărbatul a fost găsit pe raza satului Albești”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui.

După ce au reușit să-l încătușeze, lucrătorii Secției de Poliție Rurală nr. 1 Vaslui l-au transportat pe individ la Penitenciarul Vaslui, unde urmează să ispășeasca impusă de către instanța judecătorească.

La scurt timp, un alt individ care trebuia să ajungă după gratii a fost depistat de oamenii legii din Vaslui. De această data a fost vorba despre un tânăr în vârstă de 36 de ani, originar din comuna Deleni, dar care locuia în municipiul Vaslui. Pe numele său, Judecătoria Vaslui a emis un mandate de executare a pedepsei cu închisoarea – pentru o perioadă de nouă luni – pentru săvârșirea infracțiunii de mărturie mincinoasă. Individul a fost depistat pe raza satului Deleni și, ulterior, a fost transportat și încarcerat la Penitenciarul Vaslui.

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: