Home » Local » La un pas de nenorocire din cauza oboselii!

La un pas de nenorocire din cauza oboselii!

Un vasluian a tras o sperietură soră cu moartea după ce a ațipit la volan și s-a izbit cu mașina într-un podeț de pe marginea drumului.

Doar șansa a făcut ca un bărbat din județul Vaslui să nu-și găsească sfârșitul după ce a intrat cu mașina într-un șanț de pe marginea șoselei, izbindu-se de un podeț. Accidentul s-a petrecut la primele ore ale dimineții de ieri (luni, 15 februarie, n.r.), pe Drumul Național (DN) 24, pe raza comunei Munteni de Jos. Din primele cercetări efectuate, a reieșit că șoferul – un bărbat în vârstă de 40 de ani – din municipiul reședință de județ, se deplasa (în jurul orei 7), la volanul unui autoturism, din direcția Crasna către Vaslui. La un moment, se pare că, din cauza oboselii, ar fi Accidentul preț de câteva clipe, moment în care a pierdut controlul direcției de deplasare.

”În consecință, autoturismul a părăsit carosabilul și a pătruns într-un șanț de pe marginea drumului, intrând în coliziune cu un podeț. Se pare că un alt participant la trafic, care a observat incidentul, a sărit în ajutorul șoferului și l-a transportat la Spitalul Județean de Urgență din Vaslui. De altfel, personalul medical din această unitate ne-a sesizat în legătură cu producerea acestui accident”, ne-a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui.

Din fericire, bărbatul nu a fost rănit grav, medicii vasluieni stabilind că acesta un traumatism semitoracic dreapta și o leziune a femurului drept. Polițiștii au mai stabilit că în momentul producerii accidentului, șoferul mașinii nu purta centura de siguranță. Norocul său a fost că la momentul respectiv mașina nu circula cu viteză mare, caz în care ar fi putut suferi răni mult mai grave. Așa a scăpat doar cu câteva ”zgârieturi” și o sperietură soră cu moartea. Bărbatul a fost testat alcoolscopic, însă rezultatul a fost negativ. Polițiștii vasluieni au deschis un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: