Home » Local » Bârladul va fi reprezentat de două atlete la Campionatul Național de Marș!
Delia Florea și Sorana Țuțu vor reprezenta Bârladul la Campionatul Național de Marș
Delia Florea și Sorana Țuțu vor reprezenta Bârladul la Campionatul Național de Marș

Bârladul va fi reprezentat de două atlete la Campionatul Național de Marș!

Sorana Țuțu și Delia Florea vor concura la proba de 10 kilometri. 

Lucian Bolgar

Lucian Bolgar

Sâmbătă, 20 februarie, două atlete de la Clubul Sportiv Școlar (CSS) Bârlad vor participa la Campionatul Național de Marș, competiție ce se va desfășura la Timișoara.

”Sunt două dintre sportivele de valoare ale clubului nostru și sperăm că vor avea o evoluție cât mai bună. Vor concura la categoria juniori I, însă ambele au dublă legitimare, adică CSS Bârlad și SCM (Sport Club Municipal, n.r.) Deva. La individual vor alerga pentru CSS Bârlad, iar pe echipe vom fi în tandem cu ai noștri colegi de la Deva. Este o competiție dificilă, care pune serios la încercare pe fiecare dintre concurenți. Vă dați seama că vorbim de un traseu în lungime de 10 kilometri, iar în timpul unei asemenea probe se pot întâmpla multe. Dar, sperăm ca fetele noastre să evolueze cât mai bine”, ne-a declarat Lucian Bolgar, antrenor de atletism la CSS Bârlad.

Traseul competiției a fost fixat în jurul Stadionului ”Dan Păltinișanu” din Timișoara, iar primul start va fi la ora 9.30, chiar pentru proba dedicată juniorilor I.

About Razvan Calin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*