Home » Local » Doi militari din Bârlad au fost călcați de un autoturism pe trotuar!

Doi militari din Bârlad au fost călcați de un autoturism pe trotuar!

Un șofer neatent a intrat cu mașina în autoturismul care tocmai oprise la trecerea de pietoni pentru a-i lăsa pe cei doi militari să traverseze strada. 

Doi militari din cadrul Garnizoanei Bârlad au fost victimele unui accident rutier provocat de un șofer iresponsabil. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 15.15, pe strada Tecuciului, chiar în dreptul intrării în Garnizoana Bârlad. Cei doi militari tocmai se pregăteau să traverseze strada pe trecerea de pietoni din apropiere. Însă, nu au mai apucat să facă nici un pas, fiindcă au fost acroșați de un autoturism care a pătruns brusc pe trotuar. Din primele cercetări efectuate de polițiștii bârlădeni, se pare că vinovat de producerea accidentului este un tânăr șofer, în vârstă de 27 de ani, din Perieni. Din cauză că nu a păstrat distanța de siguranță, a intrat în coliziune cu autoturismul din fața sa, care tocmai oprise la trecerea de pietoni pentru a le acorda prioritate celor doi militari. Impactul a fost destul de violent, mașina din față fiind proiectată pe trotuar și, astfel, i-a acroșat pe cei doi militari. În urma impactului, unul dintre militari (în vârstă de 38 de ani, din Bârlad) a suferit un traumatism de gambă și a fost transportat la Spitalul municipal de urgență ”Elena Beldiman”.

”Au mai fost consultate încă două persoane (cel de al doilea militar, de 27 de ani și șoferul care a provocat accidentul, n.r.) care aveau contuzii minore. Însă, ambele persoane au refuzat transportul la spital”, a declarat medicul Daniel Ungureanu, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Vaslui.

Polițiștii bârlădeni efectuează cercetări pentru elucidarea circumstanțelor în care s-a produs accidentul.

 

About Razvan Calin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*