Home » Local » Drum județean blocat din cauza unui șofer iresponsabil!

Drum județean blocat din cauza unui șofer iresponsabil!

Pompierii au muncit aproape o oră ca să înlăture combustibilul scurs pe șosea după ce o mașină a intrat în coliziune cu un TIR, fisurându-i rezervorul.

După ce un autoturism a intrat în coliziune cu un TIR, șoseaua care duce spre comuna Pogana a fost blocată vreme de aproape o oră. Din fericire, nu au existat victime omenești, însă autoritățile au fost nevoite să blocheze traficul rutier pentru ca pompierii să poată îndepărta pelicula de combustibil ce s-a format pe carosabil în urma avarierii rezervorului autotrenului. Accidentul s-a petrecut joi (18 februarie, n.r.), la orele amiezei, pe Drumul Județean (DJ) 243, la intrarea în satul Pogana.

”Au fost implicate un autoturism și un autotren cu remorcă, ambele vehicule fiind înmatriculate în județul Vaslui. La volanul TIR-ului se afla un bărbat în vârstă de 50 de ani, din satul Tomești, comuna Pogana, iar autoturismul era condus de un tânăr de 27 de ani, din comuna Iana. Se pare că șoferul autoturismului nu a adaptat viteza la condițiile de carosabil (șosea era umedă din cauza precipitațiilor) și, în consecință, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu autotrenul”, a declarat pentru Est News Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui.

Din fericire, nici o persoană nu a fost rănită, însă în urma impactului rezervorul TIR-ului a fost avariat, scurgându-se pe carosabil o cantitatea importantă de combustibil. Pentru aproximativ o oră nu s-a mai putut circula pe DJ 243, timp în care pompierii au intervenit pentru a curăța șoseaua.

About Razvan Calin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*