Home » Justitie » Patru hoți de fân și lucernă au ajuns pe mâinile oamenilor legii!

Patru hoți de fân și lucernă au ajuns pe mâinile oamenilor legii!

Indivizii au furat 20 de baloți din curtea unui bătrâne din satul Deleni.

Patru indivizi din comuna Lipovăț riscă să petreacă câțiva ani buni după gratii din cauză că au furat mai mulți baloți de fân și lucernă. Toți cei patru suspecți – cu vârste cuprinse între 20 de ani și 40 de ani – sunt din satul Fundu Văii, însă victima lor este o femeie în vârstă de 72 de ani, din comuna învecinată Deleni.

”În urma cercetărilor efectuate, polițiștii vasluieni au stabilit că în ziua de 16 februarie a.c., ora 19.00, bărbații bănuiți de comiterea infracțiunii ar fi pătruns, prin escaladarea gardului împrejmuitor, în gospodăria bătrânei de 72 de ani, din Deleni. De acolo, au sustras 20 de baloți de fân și lucernă. În cursul zilei de 17 februarie a.c., în urma probatoriului administrat, poliţiştii i-au reținut pe cei patru bărbați pentru o perioadă de 24 de ore. Urmează ca aceștia să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui pentru dispunerea unei măsuri preventive”, ne-a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui.

Din fericire, prejudiciul cauzat a fost recuperat integral, astfel că bătrâna reintrat în posesia baloților de fân și lucernă. Cercetările sunt continuate de către polițiștii vasluieni în vederea probării întregii activități infracționale a celor patru indivizi.

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: