Home » Local » Un hoț cu tupeu: a furat televizorul din camera hotelului unde era cazat!
House robber wearing a ski mask and stealing some stuff in the middle of the day

Un hoț cu tupeu: a furat televizorul din camera hotelului unde era cazat!

Vasluianul a dus televizorul la o firmă de amanet. 

Proprietarii unei pensiuni din județul Iași au avut parte de o surpriză neplăcută după ce unul dintre clienții unității a sustras televizorul din camera în care era cazat. Individul are 25 de ani și este din Vaslui, însă locuia fără forme legale pe raza localitășii Dobrovăț, județul Iași.

”În urma cercetărilor efectuate, polițiștii vasluieni au stabilit că în ziua de 16 februarie a.c., ora 10.00, bărbatul bănuit de comiterea infracțiunii ar fi sustras un televizor din unitatea hotelieră (pensiune) în care era cazat, pe care l-a valorificat la un operator de amanet. Prejudiciul cauzat în urma săvârșirii infracțiunii, estimat la 1200 lei, a fost recuperat integral și urmează a fi restituit persoanei vătămate” a declarant Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui.

În cursul zilei de 19 februarie a.c., în urma probatoriului administrat, poliţiştii l-au reținut pe bărbat pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, pentru dispunerea unei măsuri preventive. Cercetările sunt continuate de către polițiști Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului.

 

About Razvan Calin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*