Home » Local » Soț agresiv băgat la ”răcoare”!

Soț agresiv băgat la ”răcoare”!

Un individ din comuna Banca a fost reținut de polițiști pentru că a încălcat ordinul de protecție. 

Un bărbat în vârstă de 46 de ani, din satul Ghermănești, comuna Banca, riscă să petreacă ceva timp după gratii din cauză că nu a respectat măsurile dispuse în baza unui ordin de protecție. Cazul a ajuns în atenția oamenilor legii pe 22 februarie, când soția acestuia (în vârstă de 40 de ani) a făcut o sesizare la Secția nr. 7 de Poliție Rurală Banca.

”Femeia s-a plâns că soțul ei a încălcat măsurile dispuse prin ordinul de protecție emis de Judecătoria Bârlad pe 28 septembrie, anul trecut. Din cercetările efectuate, a reieșit că pe 22 februarie, în jurul orei 8.30, bărbatul s-ar fi apropiat la aproximativ doi metri de persoana vătămată și a proferat amenințări la adresa ei. Bărbatul a încălcat cu bună știință ordinul de protecție, mai ales că avea cunoștință că era obligat, printre altele, să păstreze o distanță de 200 de metri față de soția sa și de locuința acesteia. Plus că îi era interzis să și comunice cu femeia”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui.

Prin urmare, în aceeași zi polițiștii l-au reținut pe individ pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad cu propunerea emiterii unei măsuri preventive. Între timp, oamenii legii continuă cercetările pentru a proba întreaga activitate infracțională a bărbatului.

About Razvan Calin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*