Home » Local » Dublă tragedie la Coroiești!

Dublă tragedie la Coroiești!

După ce un bătrân a murit din cauze naturale, casa acestuia a fost cuprinsă de flăcările unui incendiu provocat de lumânarea aprinsă la căpătâiul său.

Pentru o familie din satul Chilieni, comuna Coroiești ziua de duminică (7 martie) a fost una cât se poate de funebră: la scurt timp după ce bărbatul în vârstă de 65 de ani a decedat, locuința a fost cuprinsă de flăcări din cauza lumânării aprinse la căpătâiul mortului.

Totul a început în jurul orei 6, când bietul om și-a dat obștescul sfârșit, din cauze naturale. Așa cum se obișnuiește în tradiția creștină, soția omului a aprins o lumânare la căpătâiul său, după care a început să se ocupe de pregătirile pentru înhumarea acestuia. Absorbită de necaz și de toată tevatura inerentă unui asemenea trist eveniment, femeia a uitat de lumânare. Și astfel, se pare, a izbucnit incendiul, care s-a propagat cu destulă rapiditate. La momentul sosirii echipajelor de la Detașamentul de Pompieri Bârlad, flăcările cuprinseseră deja o bună parte din casă. Din fericire, nu s-au înregistrat victime omenești, iar trupul neînsuflețit al bătrânului fusese deja scos din casă de soția acestuia cu ajutorul vecinilor. Pompierii bârlădeni au reușit, în cele din urmă, să lichideze incendiul, însă pentru familia respectivă această zi va rămâne în memorie drept data unei duble nenorociri.

About Razvan Calin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*